Section 14.05 Conduct of Meetings

E.

Public comment is a privilege not a right. The public comment form must be filled
out and submitted to the Board President prior to the time for public comment to
ensure propriety. Public comment should not be used for personal attacks on staff,
students or Board members, or others. Public comment shall be addressed to the
Board only upon matters relevant to the function, authority and responsibilities of
the Board. The president will exercise such authority as may be necessary to limit
public comment in order to protect due process and privacy rights, preserve order,
require relevancy and to prevent redundancy and/or excessive length of public
comment. Public comment shall be limited to two minutes per speaker. Board
members cannot respond to public comments unless the comments address an item
on the agenda or unless they constitute a personal attack on the Board member. A
Board member may direct the administration to investigate the comment and/or
place it on a subsequent agenda, but not direct action.

CALL TO THE PUBLIC REQUEST FORM

NAME:

ADDRESS:

TELEPHONE:

Statement (provide specific details by clearly stating the reason for your request to be on
the next regular board meeting agenda):

Signature: Date:

CEO:

Board:

Date:

Date:




